Junior C-utvecklare till Axis Communications

Framtiden · Data & IT · 28 feb

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Axis övergripande mål är att fortsatt stärka positionen som marknadsledande inom nätverksvideolösningar. För att göra detta söker vi entusiastiska och begåvande medarbetare.
Som mjukvaruutvecklare kommer du att jobba med mjukvaran i våra nya kameraprodukter. Du kommer att jobba i ett litet produktorienterat team, där du är med och utvecklar kameror från idè till massproduktion.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:
  • Utveckling av mjukvara i C för ett inbyggt Linux system
  • Innovation för nästa generations övervakningskameror
  • Design och implementation av ny funktionalitet som möter våra kunders krav
  • Integration av funktionalitet från övriga avdelningar inom Axis
  • Avancerad debugging av ett komplett Linux system
Din profil

Vi söker dig som är nyexad eller erfaren men har dokumenterad erfarenhet av C utveckling med Linux som målsystem. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt.
Meriterande är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:
  • Erfarenhet av scriptspråk såsom Python och shell
  • Lågnivå programmering, Linux device drivers
  • Avancerade debug-verktyg
  • Fotointresse, kunskap om bildsensorer
  • Elektronikdesign
Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Axis Communications AB är marknadsledande inom nätverksvideo och erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1200 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa videoövervakningslösningar. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.