Servicetekniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består framför allt i att utföra raka servicejobb men även felsökningar och enklare reparationer på VW-personbilar. Rollen innebär viss kundkontakt.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete, framför allt servicearbeten. Utöver ditt tekniska kunnande så har du förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

En förutsättning för arbetet är att du har datavana, vilket vi värdesätter högt. Du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift, bl.a. för att kunna läsa manualer m.m. Du har minst B-körkort.

Personliga egenskaper

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av god samarbetsförmåga.
Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Den vi söker ska ha intresse av att vidareutbilda sig då dagens komplexa bilar kräver ett stort kunnande och engagemang. Vi ser till att din kunskap ständigt uppdateras på våra bilmodeller.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka genom att maila CV och betyg till jon.nilsson@dinbil.se. Vi vill ha din ansökan senast den 10 november.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Reparatörer
Serviceyrken
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget