Servicerådgivare till mekanisk verkstad

Om jobbet

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och samarbete med andra? Då kan det vara just Dig vi söker!

Tjänstebeskrivning

Som Servicerådgivare på Volkswagen Lund är du ansvarig för våra kunder, vilket innebär att du säkerställer att verkstaden får in nödvändig information innan kunden kommer in på service eller gällande andra typer av reparationer. Du vägleder kunden för att denne ska få bästa tänkbara lösning och bemötande.

Kvalifikationer

Förutom gymnasieutbildning så har du dokumenterad erfarenhet av arbete med motsvarande uppgifter. Det är viktigt att du har god förståelse för vikten av utmärkt service och bra kundbemötande. Reservdelskännedom är starkt meriterande.

Krav är att du har goda system och datakunskaper, gärna i Cabas, samt innehar minst B-körkort. Därtill behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Du är en målinriktad och självgående person med en väl utvecklad fingertoppskänsla för service. Du är glad, positiv, drivande och handlingskraftig samt du trivs med att vara där det händer. Du är lyhörd och vet vad du behöver göra för att skapa en personlig relation såväl med kunden som internt och tillgodose deras behov. Därtill är du flexibel, noggrann och har ordning och reda.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka genom att maila CV och betyg till jon.nilsson@dinbil.se. Vi vill ha din ansökan senast den 10 november.

VARMT
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget