Studerande servicepersonal till IT-företag i Lund

Om jobbet

Är du intresserad av ett flexibelt extrajobb för att dryga ut studentkassan? Nu letar vi efter positiva och serviceinriktade studenter som vill jobba extra i köket på ett stort IT-företag i Lund. Sök tjänsten idag och få möjlighet att arbeta på en av Sveriges trevligaste arbetsplatser!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter som vill jobba extra under sina studier som kökspersonal. Vår kund är en global och innovativ marknadsledare inom nätverksvideo. Oavsett avdelning inom företaget letar vår kund efter engagerade, och prestigelösa kollegor som hjälper företaget att bygga vidare på sin framgång. De prioriterar kreativitet, sina medarbetare och företagets kultur vilket gör vår kund till en mycket attraktiv arbetsgivare. Företagets fokus på den sociala arbetsmiljön innebär att det interna köket spelar en betydelsefull roll som samlingspunkt för både interna och externa kunder och kollegor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kökspersonal kommer du att ingå i ett härligt team där du är med och ansvarar för att ge service genom att hjälpa företagets anställda om det är något de saknar. Vidare så är du med och sköter dukning samt hantering av disk. Du kommer att arbeta extra vid behov, exempelvis vid sjukdom eller semester för ordinarie personal.

Du kommer till exempel att:
  • Duka fram frukost och lunch
  • Fylla på produkter som till exempel glas och bestick
  • Förbereda fika som sedan serveras
  • Se till att det finns kaffe, te, läsk och frukt
Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst 1.5 år kvar av studierna och som trivs med att ge högklassig service. Du ser vad som behöver göras, tar dig an arbetsuppgifter med ett leende på läpparna och tycker om att ta egna initiativ. I och med att du kommer att arbeta med service är det av stor betydelse att du är social och professionell i både agerande och kommunikation gentemot kollegor och gäster. Du håller ett högt tempo och trivs med fysiskt arbete. Tjänsten är vid behov och det är en stor fördel om du bor i Lund då det ibland kan krävas att du hoppar in med kort varsel.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Detta är inget krav utan det viktiga är att du vill arbeta med köksarbete och snabbt kommer in i nya arbetsuppgifter.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna titeln på tjänsten i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.
  • Start: Omgående
  • Arbetstid: Dagtid, varierande arbetstider
  • Omfattning: Extra vid behov, exempelvis vid sjukdom eller semester för ordinarie personal
  • Plats: Lund
  • Urval: Sker löpande
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Servering
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett It-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer inom ett flertal område. Företaget är en global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning.