Relationsskapande Brand Ambassador till Academic Work

Om jobbet

Att vara Brand Ambassador innebär att man jobbar mycket ute på campus och får träffa många olika typer av människor. Man besöker olika universitet och högskolor runt om i Skåne och hjälper studenter på väg mot sitt drömjobb. Då passen är olika långa och många gånger på LTH är det lätt att kombinera jobbet med studierna och det kan vara ett skönt avbrott till en tuff utbildning. Man lär sig även mycket om marknadsföring och nätverkande vilket kan vara värdefullt inför framtiden.så här beskriver Sandra, som studerar civilingenjör på LTH, sin roll som Brand Ambassador. Vi letar just nu efter ytterligare en Brand Ambassador som är sugen på ett roligt och varierande extrajobb till hösten.

Information om uppdraget

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som Brand Ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du får möjligheten att samarbeta med eventkoordinatorn som är lokalt marknadsansvarig och övriga Brand Ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Arbetsuppgifter
 • Medverka på arbetsmarknadsdagar, mässor och events runt om i Skåne där du hjälper intresserade studenter registrera sig i vår databas och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
 • Assistera eventkoordinatorn vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
 • Affischera och nätverka i Lund.
Vi söker dig som
 • Studerar på LTH, meriterande inom sektionerna D, M, E eller I då de flesta av våra uppdrag riktar sig dit.
 • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
 • Har ett stort engagemang och driv och tar gärna egna initiativ
 • Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
 • Vi ser gärna att du är eller har varit engagerad i kårverksamhet, studentnationer eller liknande.
 • Du tar examen tidigast i juni 2018, då vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.
Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet.

Välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: November 2016.
 • Omfattning: Ca 10-15 timmar per månad, men omfattningen kan variera något.
 • Plats: Med utgångspunkt i Lund. Du kommer dock få följa med på event som vi har runt om i regionen.
 • Kontaktperson: Maria Rebensdorff, Talent Acquisition Manager
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!