Maskinförare

NCC · Transport & Logistik · 18 nov

Om jobbet

NCC Industry söker en ny medarbetare till vår bergtäkt i Södra Sandby. Verksamheten består av att krossa berg till makadam och förstärkningsmaterial. Bland våra kunder har vi bl a byggindustrin, asfaltverk, betongsindustrin och åkerier.

Rollen hos oss
I rollen som Maskinförare hos oss kommer du i huvudsak köra bergtruck och dumpers, i syfte att transportera kross- och stenmaterial inom arbetsplatsen. Du kommer även behöva bistå med andra förekommande arbetsuppgifter, exempelvis reparation och underhåll.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossverksamhet. Det är mertiterande om du har erfarenhet av reparation och underhåll.

B-körkort samt förarbevis hjullastare är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som arbetar självständigt men som även har god samarbetsförmåga. Då arbetsuppgifter kan variera är det viktigt att du är öppen och positiv till alternativa arbetsuppgifter. Du bör vara mån om att leverera kvalitativa produkter och tar stort ansvar för dina ansvarsområden.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, men där provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten är på heltid, dagtid med placering på vår site i Södra Sandby. Lönesättning enligt gällande kollektivavtal.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

NCC vill vara ett öppet, inkluderande företag som speglar omvärlden och bidrar till en social hållbar samhällsutveckling. Vi är övertygade om att olikheter skapar den dynamik och kreativitet som behövs för att hitta de bästa hållbara lösningarna för oss, våra kunder och för samhället i stort. Därför verkar vi för mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Magnus Klinte, Supervisor, tfn 070-823 50 45 eller Rickard Bengtsson, Site Manager, tfn 070-675 51 72.

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2016-10-28.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.