EMBEDDEDUTVECKLARE - TELEMATIK/AUTOMOTIVE

Om jobbet

Personality / Commitment

För spännande uppdrag med fokus på telematik och automotive söker vi duktiga embeddeutvecklare för att utsöka vårat team på Alten i Lund!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Vi ser att du är en positiv, utåtriktad och drivande person med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Vi tror att du:
  • har stor erfarenhet av Linuxutveckling (i både kernel och user space) och är van att arbeta med shell script, bash, cgi, gdb, DBUS m.m.
  • helst av allt programmerar i C men även att du även har erfarenhet av C++, Python och Java.
  • har erfarenhet av olika kommunikationsprotokoll
  • har erfarenhet av utveckling inom automotive, telekom eller telematik
  • är en innovativ och kreativ problemlösare.
  • är van att jobba i en miljö med verktyg som Git, Gerrit och Jenkins
  • gillar att jobba i team och med agil metodik
Är det något vi på Alten värdesätter så är det individuell valfrihet. Här väljer du själv arbetsuppgifter, förmåner, lön och karriär. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom möjligheten att påverka sin egen situation och personliga utveckling - affärsmodellen ger dig den möjligheten. Den garanterar att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Allt utgår från vår gemensamma filosofi "Nöjd medarbetare + Nöjd kund = Lönsamhet. Mätningar visar att vi är på rätt spår: vårt nöjd kundindex är 3,5 av 4 och nöjd medarbetarindex på hela 85 %. På Alten kan du välja mellan lön och olika förmåner. Vilket vi gärna berättar mer om när vi ses!

Har du vad som krävs för att arbeta med de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna?

Välkommen med din ansökan!

Information

Ansökningstiden : 20/11/2016
Kontakt : Erik Lindmark
Region : Sweden - Skåne - Lund
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget