Barnvan sjuksköterska till Lunds barnsjukhus

Om jobbet

Om uppdraget

Sjuksköterska med erfarenhet och/eller specialistutbildning inom barnsjukvård sökes till barnavdelning på Lunds Universitetssjukhus.
Önskvärt med erfarenhet av neurologiska och reumatologiska sjukdomar.
Uppdraget sträcker sig från mars till september
Företrädesvis natt.

Boende och resor ordnas vid behov.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Grundutbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnsjukvård, alternativt sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Fredrik Nilsson, 072-598 22 01

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 mars

Om företaget