Materialhanterare Maskin Lund

Skanska · Bygg & Hantverk · 2 nov

Om jobbet

Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Är du vår nya Materialhanterare till vårt kundcenter på ESS i Lund?

Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt team med fem andra drivna medarbetare med lång erfarenhet och mycket engagemang.

Som materialhanterare kommer du i första hand arbeta med returhantering, lastning och lossning av maskiner och tillbehör. Du deltar i drift och skötsel av kundcentrat. Du har ansvar för returfunktionerna, vilket innefattar skadekontroll, skadereglering, rengöring samt felsökning av utrustning. Vid lättare service/reparationer utförs de på kundcentrat.

Andra arbetsuppgifter är bland annat följande:
  • Smågodshantering
  • Kundsupport
  • Administrativa uppgifter tillhörande returfunktionen
  • Utkörning/leverans av gods till projekten, i mån av tid
  • Vid behov även uthyrning av maskiner, vilket innefattar att vara ett stöd till innesäljarna
Kundfokuserad och stresstålig

För att trivas i rollen har du ett stort engagemang, är stresstålig och van problemlösare. Du gillar att rycka in där det behövs och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du sätter kundernas och Skanska Maskins bästa intresse i fokus.

Det är meriterande om du har en grundläggande verkstadsteknisk utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning/verkstad/materialhantering. Körning med andra maskiner såsom teleskoptruck kan blir aktuell så erfarenhet av det är meriterande.

Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet och god datavana. Svenska och engelska i både tal och skrift samt B-körkort är krav. Det är meriterande om du har truckkort.

Sök senast 2 november!

Vill Du veta mer om tjänsten så kontakta Mats Paulsson, Kundcenteransvarig ESS, 010 - 449 38 58. Urval och intervjuer hålls löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 2 november 2016.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.