Strukturerad lönekoordinator till internationellt företag

Om jobbet

Nu söker vi dig som har cirka två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och som har ett intresse för att lära sig mer om löneprocesser . Är du utbildad löneadministratör/ekonom är detta meriterande. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett innovativt företag där du kommer att få stort ansvar i tjänsten. Är du beredd för en ny utmaning? Sök tjänsten idag då det är start omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker omgående en lönekoordinator till vår kund belägen i Lund. Genom att vara en lärande organisation med stort fokus på kontinuerlig utveckling, kommer det att finnas gott om möjligheter för rätt person att växa professionellt. Du kommer att arbeta i en spännande miljö och vara en del av ett väl fungerande team bestående av tio personer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som lönekoordinator kommer du att assistera i en mängd olika uppgifter. Du kommer att bearbeta lönerna varje månad samt bearbetning av lön för nyanställda. Dessutom kommer du att administrera sjukdom, övertid, semester etc. Du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och har i ditt arbete möjlighet till att vara med och påverka företaget. Vidare kommer du att hjälpa till med utvärderingar från interna och externa revisorer samt ansvara för att hålla dig uppdaterad med den relevanta arbetsrätten.

Vi söker dig som

För att vara en kandidat för denna tjänst är det viktigt att du är skicklig i affärsengelska eftersom det är koncernspråket som används i hela organisationen.

Vi ser gärna att har du en kandidatexamen i redovisning, ekonomi eller en YH-utbildning som löneadministratör/ekonom och minst ett till två års erfarenhet att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Dessutom känner du dig bekväm med att arbeta med löner i olika affärssystem och har kunskaper i Microsoft Office.

Som person är du välorganiserad och har förmågan att prioritera. Vidare är du noggrann, flexibel och har ett öga för detaljer. Du har god kommunikationsförmåga och är skicklig på att upprätthålla goda relationer med både interna och externa kontakter.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.
  • START: 31/10
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 6 månader
  • UPPSKATTAD ARBETSTID: Heltid
  • PLATS: Lund
  • URVAL: Sker löpande.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Our client is a software company focusing on simplifying decision-making for business users across their customers organizations. It is a globally oriented company offering a culture with high energy, team orientation and an open climate. Being a learning organization with great emphasis on continuous development, there will be plenty of opportunities for the right person to grow professionally. You will work in an exciting environment and be part of a well-functioning team of ten colleagues located in Lund.