Teknisk projektledare med inriktning på medicinteknik

Om jobbet

Har du erfarenhet av projektledning? Har du ett intresse för mekanik och att arbeta med produkter i en utvecklingsfas? Har du dessutom en god kommunikativ förmåga och trivs med att ta kontakt med människor? Vi har nu möjligheten att erbjuda just dig att driva ett spännande och utmanande projekt på Dignitana!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dignitanas räkning en projektledare med kunskap/erfarenhet inom mekanik och/eller MedTech. Projektet beräknas pågå under 3-4 månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dignitana.

Arbetsuppgifter

I din roll som projektledare kommer du att ansvara för samordningen av ett produktutvecklingsprojekt enligt Dignitanas rutiner. Utvecklingen av produkten sker delvis i USA och du kommer under projektets gång få möjligheten att resa dit för att skapa dig en tydligare bild av utvecklingsprojektet samt en relation med personerna som arbetar på plats där.

Tillsammans med uppdragsgivaren fastställer du initialt tidsplan och aktivitetslista. Eventuellt kommer du att behöva samla in ytterligare information genom intervjuer och insamling av dokumentation. Vidare kommer du att få driva och vara delaktig i planeringen av hur produkten ska testas.

Du kommer till exempel att:
 • Driva och rapportera till uppdragsgivaren
 • Planera, driva och utföra verifiering och validering
Tjänsten passar dig som tycker om att självständigt driva projekt framåt men som också tycker det är roligt att skapa kontakt med människor. Du har ett intresse för medicinteknik och lockas av tanken att förbättra tillvaron för patienter.

Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör inom mekanik eller likvärdig utbildning
 • Har erfarenhet av projektledning inom relevant område
 • Har mycket goda tal- och skrivkunskaper i engelska (koncernspråk är engelska)
 • Medicinteknisk bakgrund, läkemedelsbakgrund eller erfarenhet från liknade verksamhet.
Det är meriterande om du....
 • Har erfarenhet av plan och rapportskrivning
 • Arbetat med mekanik och/eller design
 • Erfarenhet att jobba mot USA/internationellt
Som person är du driven och trygg i en roll med stort ansvar. Eftersom att du på egen hand kommer att resa till USA så är du en person som tycker om att ta kontakt och skapa relation med nya människor. Du är nyfiken och gillar att söka efter information, både genom samtal med människor och bland dokumentation.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 3 månader inledningsvis men kan bli förlängt
 • Placering: Lund
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Dignitana är ett svenskt medicinteknikföretag som har utvecklat ett patenterat skalpkylningssystem som reducerar håravfall vid cellgiftsbehandling. Läs gärna mer på företagets hemsida här.