Erfaren .NET-utvecklare sökes till innovativt företag i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en vass .NET-utvecklare med flerårig erfarenhet? Vill du vara en del av ett globalt och växande företag? Vill du få möjlighet att arbeta självständigt men ändå i ett härligt team med engagerade kollegor? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Lund söker vi nu en vass .NET-utvecklare för en direktrekrytering. Vår kund är ett växande globalt IT-företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Du kommer vara placerad i Lund på ett uppdrag som beräknas pågå under 6 månader med chans till förlängning. Vår kund ser långsiktigt på denna rekrytering och söker nästa medarbetare som en del i det växande teamet i Lund/Malmö. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Som .NET-utvecklare hos det aktuella företaget kommer du att få ta del av flertalet spännande och intressanta uppdrag ute hos företagets kunder. Uppdragen bedrivs i projektform vilket sätter stort fokus på eget ansvar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga med kollegor och kunder.

Placeringsort för tjänsten är Lund, med arbetstid kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och så snart vi hittat rätt kandidat. Du kommer bli direkt anställd av vår kund, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som har en examen från universitet/högskola med önskad inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar utbildning. Du har jobbat minst 2 år som .NET-utvecklare och är nu sugen på att ta nästa steg i karriären. Du har genom utbildning och tidigare arbete skaffat dig erfarenhet av systemutveckling med inriktning mot Microsoft .NET Framework och Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET) samt SQL Server. Det är även ett krav att du kommunicerar flytande såväl på svenska som på engelska.

Som person är det av stor vikt att du är konsultmässig och har ett genuint teknikintresse. Du är en samarbetsvillig lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor. Vidare är du är prestigelös samt lösnings- och kundorienterad.

Är du redo att anta nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag - vi arbetar med löpande urval och intervjuer!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!