Onninen söker en driven och resultatinriktad Butikschef till Lund!

onninen · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att du ska ta ansvar, leda och aktivt arbeta med försäljning till våra kunder i butiken i Lund och därmed bidra till butikens resultat. Du ska hålla butiken uppdaterad med lönsamma produkter och volymer som uppfyller våra lokala kunders förväntningar och krav.
Du har budget och personalansvar för butiken och butikssäljarna. Tillsammans med övriga kollegor och medarbetare ansvarar ni för en trevlig arbetsmiljö i butiken. Du ska genomföra och följa upp centrala marknadsaktiviteter. Du kommer också att driva den lokala handlings- och aktivitetsplan som finns för butiken och följa upp era utsatta mål. I övrigt förekommer viss administration bland annat för returer/återköp och produktreklamationer.

Vi söker Dig som vill marknadsföra och sälja vårt produktsortiment från marknadens ledande leverantörer till våra kunder. Våra produktområden i butik omfattar bl a VVS, Kyla, VA och Elnät. Du som söker bör ha erfarenhet och lämplig utbildning från dessa områden. Branschkunskap och tidigare personalansvar är meriterande.
Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö.

För att trivas med arbetet som Butikschef är det viktigt att du är en serviceminded person med god samarbetsförmåga som tycker om att leda och motivera dina medarbetare. Du uppskattar direktkontakten med våra kunder och känner ett brinnande intresse och engagemang inför uppgiften.
Du är självgående, stresstålig, strukturerad och är affärsmässig.

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan! Ansök senast den 2016-11-13

Vi undanber vänligen erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kontaktinfo:
Hans Frisell
Områdeschef
042-26 91 22
hans.frisell@onninen.com
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Chefsbefattningar
Försäljningschef
Butik
Kontakt

Ring Hans Frisell, 042-26 91 22

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen.

Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap.
Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och famileliv.


Hitta hit

Visa var