Frontend-utvecklare till Sony Mobile

Framtiden · Data & IT · 2 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu dig som vill starta din karriär på Sony. Du kommer att ingå i ett team om åtta personer där du kommer få spännande och varierade arbetsuppgifter. Projektteamet lägger stor vikt vid kundnöjdhet och det finns stor möjlighet att förverkliga sina idéer och förslag. Beslut tas nära teamet och du kommer få arbeta med olika tekniker som ligger i framkant.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Backend- och frontend-utveckling
  • Planerings- och prioriteringsarbeten
  • Kodgranskning
  • Testning
  • Implementering
  • Reflektion och förbättringsarbeten
Din profil

Vi söker dig som vill lära dig, vill bli bättre och som vill framåt. Du har ett hjärta för utveckling och brinner för problemlösning. I rollen som utvecklare läggs stort fokus på att göra kunden nöjd och vi söker därför dig som är serviceinriktad, kommunikativ och engagerad. För att trivas i rollen ser vi att du som söker har lätt för att samarbeta, har åsikter och är inte rädd för att ibland chansa.

Krav:
  • Lämplig utbildning inom exempelvis Datateknik, Informations- och kommunikationsteknik eller systemvetenskap.
  • Kunskap eller intresse för webbteknologi och front-end-utveckling.
  • Engelska flytande i tal och skrift
Meriterande:
- Relevanta fritidsprojekt

Villkor

Arbetstider: 08.00-17.00, med möjlighet till flex.
Omfattning: Heltid.
Ort: Lund.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Sony är en ledande global innovatör av ljud, video, spel, kommunikation, nyckelanordning och informationsteknik för både konsument- och proffsmarknaden och de söker nu sin nästa stjärna.

Bolaget erbjuder en spännande arbetsplats med möjligheter till resor och utveckling. De arbetar med tekniker som ligger i framkant och de är välkända för att hålla hög modern kvalité. Som anställd får du arbeta i en grupp med människor med en enorm källa till kompetens och beroende på ditt behov blir du tilldelad en mentor.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.