Redovisningsassistent på 50% sökes till företag i lund!

Academic Work · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Är du ekonomistudent eller letar jobb på 50%? Vill du ha ett omväxlande och meriterande jobb som ger dig erfarenhet och utvecklingsmöjligheter? Som redovisningsassistent och receptionist kommer du bland annat arbeta med löpande bokföring och kund- och leverantörsreskontra kombinerat med arbete i en reception. Är du strukturerad, service-minded och snabblärd? Då ska du läsa mer om tjänsten som Redovisningsassistent.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsassistent på 50%. Du ska vara ekonomistuderande alternativt ha en annan sysselsättning. Tjänsten innehåller varierade och omväxlande arbetsuppgifter och du blir en viktig länk för många på företaget. Detta är ett långsiktigt behov och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Modelons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en kombinerad och varierad roll där du fungerar som redovisningsassistent och receptionist. Fokus kommer ligga på att stötta upp företagets Controller med den löpande bokföringen och hantera kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även vara behjälplig i receptionen där arbetsuppgifterna innefattar kontorsadministration, ta emot besök, arkivering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Det är flexibla arbetstider vilket innebär att du som student ska kunna kombinera uppdraget med studierna.
Du kommer bl.a. att arbeta med:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Ansvar för växel och besök
 • Övriga administrativa sysslor som scanning och arkivering
Vi söker dig som

Läser ekonomi på minst eftergymnasial nivå gärna med inriktning mot redovisning. Du har goda kunskaper inom redovisning men kan vara junior i din erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med service och kundbemötande tidigare.
 • Viss erfarenhet av likande arbetsuppgifter
 • Är flytande i svenska och engelska då kontaktytorna sker på båda språken
 • Goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du har kunskaper i Visma samt om du behärskar tyska.

Som person är du serviceinriktad och mån om att leverera mot deadlines och samtidigt hålla en hög kvalitét på ditt arbete. Du arbetar noggrant och strukturerat och har en förmåga att hantera parallella arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ och vill arbeta i en roll där du får använda din sociala kompetens.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 50% - flexibla arbetstider
 • Placering: Lund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.