Personbilsförsäljare

Om jobbet

Din Bil Syd, Volkswagen Lund
Söker en
Personbilsförsäljare

Vi söker dig som är resultatorienterad och tycker om att skapa långsiktiga relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder. Känner du att du är rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken.

Tjänstebeskrivning
Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter inom den privata marknaden. Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar där du offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar och följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och kommer vara kundstöd efter avslutat köp. En betydande del för din framgång i rollen är förmågan att arbeta proaktivt och långsiktigt genom att etablera relationer, men också din förmåga att fånga kundens intresse genom att peka på vad som gör oss till den bästa leverantören. Vi vill att våra kunders besök hos VW Lund blir en utomordentligt bra upplevelse samt att de blir nöjda med vårt sätt att aktivt lösa deras behov.

Kvalifikationer
Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning där relationsbyggande varit den röda tråden. Erfarenhet av branschen är starkt meriterande. Vi vill utöver detta att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet samt kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring. Du har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer är det viktigt att du är prestigelös och har en förmåga att arbeta och verka i team. Vi ser också att du har ett gediget bilintresse.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 31 oktober.

Skicka din CV och personligt brev till rekryterande chef Mats Nilsson via mats.nilsson@vwlund.se.

VARMT
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget