Företagssköterska till Försvarshälsan

Om jobbet

Försvarshälsan på Södra Skånska Regementet i Revinge söker företagssköterska

Annorlunda och utvecklande tjänster är sällsynta, men nu kan du söka tjänsten som företagssköterska hos oss - vågar du så vill vi! Vi söker dig som har goda dokumenterad erfarenhet inom hälso- och sjukvården som utbildad företagssköterska.

Försvarshälsan på P 7 i Revinge är en intern företagshälsovård inom Revinge garnison som har ca 1000 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård inom ramen för företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Utanför mottagningen utförs arbetet, i nära kontakt med kunderna och som ett stöd i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Syftet är att främja en god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde. Exempel på uppdrag är exponeringskartläggningar, med förslag till olika åtgärder, avseende både den fysiska, organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Förslag till tidiga arbetsanpassningsåtgärder och rehabiliteringsinsatser. Vidare förekommer utbildningsuppdrag med olika inriktning. Därutöver förekommer tjänstgöring vid olika typer av militära övningar, såväl på land som till sjöss, för att upprätthålla en beredskap för prehospitala insatser .

Kvalifikationer
  • Legitimerad sjuksköterska
  • Erfarenheter inom hälso- och sjukvård
  • Specialist-/vidareutbildning som företagssköterska.
  • Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet.
  • B-körkort
Personliga egenskaper
Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort: Revinge.
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning.

Upplysningar kring befattningen lämnas av
Chef Försvarshälsan Region Syd Christer Svensson 0705-81 94 20
Medicinskt ansvarig läkare vid FH i Revinge Anne Miller-Isaksson 0709-206219

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455/85 115, 073-182 80 47
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan senast 2016-11-06. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var