Om jobbet

Drivs du av utmanande arbetsuppgifter och att ständigt lära dig nya saker ? Då har vi jobbet för dig ! Vi söker vitvarutekniker till Electroluxservice i Lund.

Vi söker tekniker med erfarenhet inom kyla och el. Arbetsområdet sträcker sig över Lund med kranskommuner .Vi önskar att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss, då vi eftersträvar att vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt.

Då tjänsten innefattar ett självständigt arbete med många kundbesök per dag är det önskvärt att du är en öppen, social person med kunden i centrum. Krav på att du har B-körkort och även att du har goda kunskaper i svenska. Du är grundutbildad el/teletekniker eller motsvarande.

Meriterande är kunskap i några av nedanstående områden:

Kylteknik
Kylcertifikat KAT I eller II
Elteknik

Som person är Du flexibel, jobbar strukturerat och upprätthåller god service och kvalitet . Du ska tycka om att arbeta självständigt och i grupp samt att samarbeta med andra.

Vi erbjuder ett roligt och mycket omväxlande jobb i en trevlig grupp där du ständigt lär dig nya saker och möter nya utmaningar med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Reparatörer
Elektronik
Elkraft
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Electrolux Service i Lund bedrivs idag genom Sven Franssons Hushållsservice AB som sköter service, installation, rådgiving, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvätt utrustning.
Vi utför service och installation på utrustning i flerfamiljshus (tvättstugor) bland annat på Wascator, Miele, Podab och Osby.
Vi befinner oss i fräscha lokaler på Gastelyckans industriområde i Lund. Vi är för närvarande en personalstyrka på 9 medarbetare, varav 6 tekniker och 3 som har hand om kundtjänst. Vi har även en serviceverkstad och butik på Kalkstensvägen 10 där man kan köpa reservdelar eller lämna in sina produkter för service och reparation.