Städhjälp till trevliga uppdrag

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker veteraner för städning i privata hem. Våra kunder är främst äldre eller personer som har svårt att städa själva av någon anledning.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning. Dessutom kan det ingå att byta sängkläder, tvätta, inköp och vattna blommor m.m. Du använder kundens städartiklar och maskiner. Som veteran hos oss återkommer du hos samma kund regelbundet då vi sätter högt värde på att relationen mellan veteran och vår kund är god är kontinuitet viktigt

Vem är du?

Glad och pigg veteran som vill ta ett eller flera uppdrag med städning.
Som person är du en serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor. Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra.
Du behöver ha ett utdrag ur belastningsregistret och du ska vara 55 år eller äldre.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Kävlinge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Städ

Ring Cecilia Edelstam, 0725-481184

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.