Testingenjör till Axis Communications AB

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Testingenjör på Axis Communications får du möjligheten att vara med och utveckla och driva testlösningar genom hela livslängden från kravställning och utveckling till färdig produkt. Som Testingenjör kommer du att ingå i ett team med både seniora och juniora testare som utför utvecklingstest, systemtest, validering och verifikation av företagets nya och befintliga produkter som de erbjuder marknaden. Tillsammans med ditt team kommer du även att säkerställa produkternas kvalitet i olika faser under utvecklingsprocessen där ni tillsammans levererar utvecklade och testade features. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Analys och utveckling av nya testfall
  • Utveckling av testprocesser och metoder
  • Testplanering
  • Rapportering av teststatus inom utvecklingsprojekt
  • Delta i aktiviteter gällande verifiering och validering
Din profil

Som person är du kommunikativ, lyhörd, kvalitetsmedveten och en sann problemlösare. Du trivs med att styra över och driva ditt eget arbete framåt samtidigt och din samarbetsförmåga förutsätter vi är väldig god. Du har en hög kapacitet och kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för teknik, test och kvalitet. Du är utbildad högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande. Du har även goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift. Att du tänker som en problemlösare och är inte rädd för att gå på djupet i problemlösningarna ser vi som en självklarhet.

Formella krav:
  • Nyutexaminerad högskoleingenjör inom data/elektro, systemvetare eller motsvarande
  • Grundläggande programmeringskunskaper, med fördel i Java/javascript, Python eller liknande
  • Nätverkskompetens (TCP/IP)
  • Kunskaper i Linux/Unix
Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Axis Communications AB är marknadsledande inom nätverksvideo och erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. På huvudkontoret i Lund arbetar ca 1600 dedikerade kollegor med att ta fram branschens bästa videoövervakningslösningar. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.