Platschef till Styrud Ingenjörsfirma

Om jobbet

Har du några års erfarenhet från en ledande roll inom entreprenadbranschen och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker för kunds räkning en driven platschef till norra Europas ledande entreprenör inom jord - och bergborrning. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Styruds nya platschef får du möjligheten att arbeta med givande uppdrag som innebär mycket ansvar och stor omväxling. Rollen Som platschef är en nyckelroll och du har ett övergripande ansvar att leda, styra och panera projekt inom Styruds projektområden; ledningsbygge, grundläggning och geoenergi. Vidare har platschefen ansvaret för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalitet och arbetsmiljö. Försäljning och inköpsarbete ingår också i dina arbetsuppgifter.

Din profil

Skall krav:

Du som söker bör ha minst tre års erfarenhet från en arbetsledande position inom entreprenadbranschen och VA.

Meriterande:

Det är meriterande om du som söker har ett stort kontaktnät inom entreprenadbranschen

Personlighet:

Då du som platschef har en central roll och har övergripande ansvar för projekten läggs det stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör vara;
  • Social och ha god kommunikationsförmåga då du dagligen möter kunder, leverantörer och personal
  • Ansvarsfull och självgående då du ensam ansvarar för att driva projekten framåt
  • Lugn och stresstålig
Villkor

Start: omgående
Placering: Lomma
Jobbfakta
Ort
Lomma
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Styrud Ingenjörsfirma AB har arbetat med avancerad borrning sedan 1978 och är idag norra Europas ledande entreprenör inom jord- och bergborrning. Styrud har ca 100 anställda och etableringar från Kiruna i norr till Malmö i syd. Med borrning som bas arbetar företaget med att utveckla marknad, produkter och tjänster så att slutkunden uppnår ekonomiska och miljömässiga vinster. Som anställd på Styrud kommer du att arbeta i en flexibel och smidig organisation med snabba beslutsvägar och högt i tak.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.