Försäkringsförmedlare på heltid sökes till företag i Lund!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare eller vill starta din karriär inom branschen? Då har vi nästa utmaning till dig!
För kunds räkning söker vi nu försäkringsförmedlare till företag Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem.

Som försäkringsförmedlare hos vår kund kommer du att ringa till utvalda privatkunder för att se över deras försäkringslösning och sälja in en helhet som motsvarar kundens förväntningar och behov.

Arbetstider är måndag-fredag dagtid 8.15-16.45. Anställningen börjar med introduktion och utbildning. Du kommer ha en fast timlön, men för rätt person kan möjlighet till bonus tillkomma.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående så sök redan idag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad och driven. Du sätter alltid kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med någon sorts telefonförsäljning, detta är dock ej ett krav. Dina personliga egenskaper väger tungt i detta fall. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!