Gästlärare med goda kunskaper i program för datorstöd i byggprocessen

Academic Work · Utbildning · 21 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta med program som t.ex. AutoCad och Revit samt har du god förståelse för hur datorstöd används i byggprocessen? Söker du även ett meriterande och roligt deltidsjobb? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lunds Universitets räkning en gästlärare till deras kurs om byggprocessen med fokus på byggnadsinformationsmodeller (BIM) och dess praktiska tillämpning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lunds Universitets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lunds Universitet.

Arbetsuppgifter

Som gästlärare kommer du arbeta med:
 • Undervisning på grundnivå
 • Handledning av studenter i grundkurser
 • Bedömning av inlämningsuppgifter och återkoppling
 • Viss administration kopplad till arbetsuppgifterna ovan.
Vi söker dig som
 • Vi söker dig som nyligen tagit en examen på avancerad nivå eller på annat sätt inhämtat motsvarade kunskaper samt har en annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinriktning och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen.
 • Mycket goda kunskaper i olika program för datorstöd i byggprocessen (AutoCad, Revit, SketchupPro, Ecotec, Vico, Tekla)
 • Mycket goda kunskaper i svenska. (undervisningen bedrivs på svenska)
Det är meriterande om du....
 • God förståelse för hur datorstöd används i byggprocessen och implementeras i BIM.
 • Mycket goda kunskaper modern integrerad ICT-teknik - dess hantering och uppbyggnad i en BIM-miljö
Som person arbetar du bra med andra människor. Du är mån om att mottagaren har uppfattat ditt budskap korrekt och har även en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån vem mottagaren är. Vidare är du lyhörd och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Då du ansvarar för genomförandet av lektionerna är det av vikt att du planerar, organiserar och strukturerar på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: ca 60%
 • Placering: Helsingborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.