Ekonomiassistent till uppdrag i Lund

SJR AB · Ekonomi · 26 okt

Om jobbet

Ekonomiassistent till längre uppdrag i Lund

Är du en erfaren ekonomiassistent speciellt inom leverantörsreskontra och nyfiken på ett nytt arbete? Vi söker dig till ett längre konsultuppdrag med start så snart det är möjligt.

Arbetsuppgifter:
  • scanning och utskick av leverantörsfakturor
  • kontering
  • kontoavstämningar
  • manuella betalningar/betalfiler
  • momsredovisning
  • enklare lönehantering
Din bakgrund:

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet av Palette och kunskap om regler kring representation är starkt meriterande.

Din personlighet

Som person är du noggrann och serviceminded och trivs med rutinuppgifter. Du tar tag i saker på ett proaktivt sätt och bidrar till en trivsam atmosfär genom ditt positiva och glada humör. Prestigelös och flexibel är dina ledord och du strävar efter effektivitet i dina processer.

Ansökan:

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning? Tveka inte utan skicka in din ansökan idag då vi tillämpar löpande urval. Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Charlotta Jerleke på 0766-47 16 23.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.