Junior Affärutvecklare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior affärsutvecklare arbetar du med konceptuell försäljning inom The Internet of Things (IoT). Initialt arbetar du tillsammans med en erfaren kollega med merförsäljning hos en av företags största befintliga kunder. På sikt förväntas du växa in i rollen och självständigt ta hem nya affärer och kunder. Kunderna finns främst i Sverige men blir allt fler även i andra delar av världen.

Befintliga och presumtiva kunder finns inom så gott som alla branscher. Det är din och dina kollegors uppgift att visualisera för kunden hur ett koncept inom IoT passar in hos just dem. Affären lämnas i nästa steg över till dina ingenjörskollegor som omvandlar konceptet hela vägen (design, test, prototyp, verifiering) till färdig IoT-produkt.

Kunderna finns främst i Skåneregionen och till viss del i övriga Sverige och i andra länder.

Som stöd har du ett stort gäng hjälpsamma och erfarna kollegor inom både försäljning och teknik.

Din profil

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du älskar att träffa nya människor, är duktig på skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Du är entreprenöriell och levererar därför som bäst när du arbetar under stort eget ansvar. Du är strukturerad och målfokuserad och sätter därmed dina egna ramar för att nå framgång.

Givetvis är du nyfiken på framtidsbranschen Internet of Things och vill att världen ska förstå alla dess möjligheter!

Skallkrav
  • Akademisk utbildning (KY-/Högskole-/Civilnivå) exempelvis inom teknik eller beteendevetenskap
  • Körkort B
  • Flytande svenska och engelska
- Intresse för teknik
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Affärsutvecklare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Företaget är ett konsultbolag paketerat som designhouse med inriktning på IoT. De är drygt 200 anställda och fortsätter att växa starkt. Uppdragen är kopplade till IoT och tack vare bredden specialister inom hård- och mjukvaruutveckling kan projekten genomföras från idé till färdig produkt inhouse.

Eftersom vårt kundföretag arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kundens erbjudande

Du blir del av ett härligt säljgäng med bred kompetens inom affärsutveckling och teknik. Som ny går du bredvid en senior kollega och får ta del av redan upparbetade kundrelationer. Du kommer att arbeta med "the next big thing" och därmed påverka framtidens smarta tekniksamhälle!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.