Kreativ och nyfiken testare sökes för uppdrag hos kund!

Poolia IT · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

För uppdrag hos kund söker vi en kreativ och nyfiken testare med erfarenhet av agila miljöer! Uppdraget kommer att starta omgående och urval sker löpande. Vänta inte med din ansökan, utan sök redan idag! Uppdraget pågår i ca 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som Testare kommer du att tillhöra vår kunds utvecklingsteam inom "Applications", och kommer bl.a. att arbeta med:
  • Förbereda verifierings och validerings-dokument inför formell testfas
  • Exploratory-testa under utveckling
  • Eventuellt hjälpa till med ett stort arbete med att skriva om våra befintliga krav till User Story/Acceptanskriterie-form
I Applications-teamet arbetar man med verifiering av "kärnan" i kundens produkter. Detta innefattar bl.a bildkvalitet, cellklassificering, GUI-tester, prestandatester etc.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med ca 3 års erfarenhet av arbete med testning av mjukvara. Vi ser mer än gärna att du har erfarenhet av arbete med test/krav i agila miljöer. Har du erfarenhet av Medtech är detta ett stort plus.
Vi tror att du som söker är...
  • Kreativ, nyfiken och bidrar med egna idéer på tester.
  • Noggrann
  • Tålamodig, med bibehållen nogrannhet (vissa tester handlar om att granska ett stort antal bilder för att kontrollera kvalitet/förklassning eller liknande.)
  • Duktig på att dokumentera, svenska men framförallt på engelska.
Din tillgänglighet är en avgörande faktor, glöm inte att notera när du kan tillträda i din ansökan!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.