Personlig assistent vardagar deltid

Om jobbet

Vi söker just nu två personliga assistenter åt en 12-årig pojke som bor i Lund.

Tjänsten ligger med i genomsnitt 65 timmar i månaden på ca 37%.

Arbetstiderna är motsvarande 2 - 3 dagar i veckan måndag - fredag mellan ungefär kl. 09:00 och 15:00.

Som personlig assistent är du pojkens förlängda arm. Din uppgift är att hjälpa honom i sin dagliga livsföring, dvs. med sin personliga hygien, med skolarbetet och allt annat som kan bli aktuellt under hans vardag. Du arbetar med att få pojken så delaktig som möjligt i allt som görs.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi ser helst att Du har erfarenhet av barn eller är intresserad av barns utveckling. Arbetet kräver lyhördhet och mycket tålamod och samtidigt stort engagemang från din sida eftersom Du även ska stimulera pojken att lära sig nya saker. Du måste kunna balansen mellan att hjälpa honom med det han inte kan göra och samtidigt uppmuntra honom att göra saker och ting själv. Det är ett aktivt arbete, där din glädje av barn går hand i hand med ditt engagemang för barnet. Det är du som måste vara initiativtagare och motivera honom. Eftersom pojken även har motoriska problem och behöver stöttas, måste Du vara stark och vid god fysisk hälsa.

Övriga villkor

Du behöver vara rökfri, får inte använder parfym och får inte komma till arbetet med kläder som har varit i kontakt med djur. Vid erbjudande om anställning kräver vi att du visar upp ett utdrag från polisens belastningsregister då tjänsten innebär arbete med barn.

Är detta ett arbete för Dig, svara gärna snabbt, då rekrytering sker löpande. Skriv gärna i Din ansökan, varför de nämnda arbetstiderna passar i Ditt nuvarande liv.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

HRS Personlig Assistans ger personlig assistans enligt ett individuellt upplägg.
Ingen arbetsplats är den andre lik. Assistenter väljs ut efter den funktionshindrades behov, önskemål och livsstil.