Real Estate and Facilities Manager

Om jobbet

Tjänsten

Som Real Estate and Facilities Manager ges du en central plats i vår organisation. Du får ett övergripande ansvar för lokalförsörjning, förvaltning, expansion, omförhandlingar och interna omdisponeringar i Lund. Du är också drivande i styrgruppen för Axis fastighetsfrågor. Vi vill att du på ett genomtänkt och kommunikativt sätt föreslår, förankrar och genomför beslut i organisationen när det gäller optimering av våra lokaler och utveckling av FM-verksamheten. Vi växer kraftigt och lever i ständig förändring. Du kommer att ha många kontaktytor både internt på alla nivåer i organisationen och externt med våra hyresvärdar.

Axis Communications AB hyr idag 48 000 m2 kontors- och produktionslokaler inom främst Ideonområdet i Lund. Din företrädare kommer att ta ansvaret för byggnationen av vårt nya huvudkontor på Ideonområdet. Planer finns även på ytterligare utbyggnad. Fastigheterna kommer att ägas av Axis Communications AB och förvaltas i egen regi. Ditt ansvarsområde kommer vid färdigställande också att innefatta förvaltning och drift av dessa nybyggda fastigheter samtidigt som du fortsatt ansvarar för relationerna med våra nuvarande hyresvärdar med avtalsförhandlingar och övrig planering av de förhyrda lokalerna.

Du leder också planering och drift av service inom Facilities Management och ansvarar för facilitiesgruppen. FM-verksamheten är uppdelad i Facilities Services och Facilities Premises, vilka omfattar traditionella FM-funktioner som reception, matsal, vaktmästeri och post. Samtliga funktioner drivs i egen regi och du har personalansvar för de två cheferna för respektive område, som i sin tur har ca 15 medarbetare. Du kommer att rapportera till vår Vice President, Operations.

Vem är du?

Som person är du driven, kommunikativ och strukturerad - med en god förmåga att se helheten samt förstå komplexiteten i olika frågor. Du har en naturlig ledarförmåga och är bra på att sprida entusiasm bland dina medarbetare och kollegor . Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet som förvaltare/chef/projektledare inom fastighets- och/eller FM-sektorn. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, - i tal och skrift.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en position med en hög grad av självständighet och frihet i kombination med ett stort ansvar. Du kommer att arbeta för ett marknadsledande företag med god lönsamhet och attraktiva utvecklingsmöjligheter. Axis är ett modernt och kreativt företag som är världsledande inom vårt största affärsområde - nätverksvideo. Hos oss kommer du att få jobba med prestigelösa medarbetare i ett klimat som uppmuntrar och värderar nytänkande och kreativitet högt. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Ansök via länken senast den 30 september 2016. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070-6021911
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Produktionsledning
Projektledare
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget