Vi söker Servicetekniker inom IT samt Mobiltelefoni

Om jobbet

Arbetsbeskrivning mobiltelefoni
GIAB tar dagligen emot hundratals defekta enheter från tillverkare som exempelvis Apple, Samsung och Sony. Som servicetekniker hos GIAB arbetar du med felsökning och reparationer av mobiltelefoner och surfplattor. Du arbetar tätt med dina övriga kollegor i teamet och ni planerar tillsammans hur era resurser ska fördelas på daglig basis. Här är det viktigt att ha ett strukturerat arbetssätt och att alltid ha kundens bästa i åtanke.

Arbetsbeskrivning IT
Som servicetekniker hos GIAB arbetar du med felsökning, dataradering, installationer, uppgraderingar samt reparationer av IT-utrustning i varierande skick och av varierande ålder. Vi arbetar både med Mac och PC. Du arbetar tätt med dina övriga kollegor i teamet och ni planerar tillsammans hur era resurser ska fördelas på daglig basis. Här är det viktigt att ha ett strukturerat arbetssätt och att alltid ha kundens bästa i åtanke.

Arbetsuppgifter mobiltelefoni
  • Felsökning och bedömning av skada
  • Reparation och byte av komponenter
  • Ansvar för reservdelslager och lagerstatus
  • Dokumentation i vårt affärssystem
Arbetsuppgifter IT
  • Felsökning och bedömning av skada
  • Reparation och byte av komponenter
  • Dataradering
  • Installationer och mjukvaruuppdatering
  • Dokumentation i vårt affärssystem
Personlighet, erfarenhet och utbildning
Som servicetekniker hos GIAB ser vi gärna att du har ett teknikintresse och stor vilja att utvecklas inom branschen. Vi förväntar oss att du har erfarenhet som tekniker inom telefoni/elektronik/IT eller liknande tjänst. Du måste kunna arbeta självständigt och kunna hantera ett periodvist högt tempo. Du har god datorvana och hanterar Ms Office-paketet.

Meriterande om du är, av någon av de större mobiltelefontillverkarna, certifierad tekniker.

Övrigt
Fast, marknadsmässig lön. Provanställning. Heltid, dagtid. Startdatum: Snarast.
Placeringsort Staffanstorp.

Så ansöker du
Vill du bli en i vårt team ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Du skickar eventuella frågor och din ansökan med tillhörande CV till ansokan@godsinlosen.se skriv Servicetekniker Mobil" alternativt "Servicetekniker IT" i ämnesraden på ditt mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Staffanstorp
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Mejla Godsinlösen Nordic AB

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Godsinlösen Nordic AB, GIAB, är ett innovativt miljöteknikbolag som bygger på principerna inom en cirkulär ekonomi. GIAB hjälper företag och organisationer att identifiera områden i affärskedjan där nya affärsmöjligheter kan utvecklas genom ett effektivare resursutnyttjande. Där andra ser avfall och kostnader ser GIAB värdefulla resurser med hög affärspotential. Vi arbetar med återanvändning, rekonditionering och reparationer av olika typer av produkter som är defekta eller av annan anledning risker att kastas som avfall. Vårt affärsområde Mobilcirkeln växer kraftigt och vi söker nu därför fyra stycken servicetekniker till vår anläggning i Staffanstorp.


Hitta hit

Staffanstorp Visa på karta

Visa var