Vi söker testare till uppdrag på marknadsledande teknikbolag!

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller Systemvetare och vill arbeta på ett av regionens hetaste teknikbolag med testning. Stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och som har ett starkt intresse för att arbeta med applikationstestning.
Vår kund är ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners i över hela världen. Vi behöver nu utöka med fler drivna, teknikhungriga och ambitiösa konsulter då vår kunds behov har ökat.
Tjänsten är placerad i företagets lokaler i Lund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta löpande cirka 1 dag per vecka och ingår i ett team av seniora testingenjörer.
Du kommer att utföra den slutgiltiga testningen på produkten innan den levereras till kund och eventuellt bidra till att finjustera vissa parametrar i applikationen/på plattformen.
Du kommer att bedriva ditt arbete utifrån färdiga testfall. Ett exempel på ett sådant är att du kopplar in en kamera mot befintlig plattform och testar den mot olika applikationer och operativsystem för att se så att alla funktioner fungerarar tillfredställande. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta med mer utforskande testning där du själv får slutföra ett icke-färdig utformat testfall. Du arbetar alltid tillsammans med en konsultkollega.

Detta är en unik möjlighet att komma in på ett väldigt attraktivt företag där dina kompetenser verkligen kan göra skillnad.

Vi söker dig som

Du studerar idag till ingenjör inom E/D eller till Systemvetare och har minst 2 år kvar på dina studier. Vi vill att du har en väldigt god teknisk kompetens och förståelse inom nätverk och programmering men framförallt ett starkt intresse för felsökning och problemlösning.
  • Nätverk (TCP/IP)
  • Linux och Windows
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testning, antingen från skola, yrkesliv eller privata projekt.

Som person är du ihärdig och ger dig inte. Du är nyfiken på inte bara nya tekniker men även på att förstå hur saker fungerar och är inte rädd för att fråga och ta initiativ.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Cirka 1-2 dagar/vecka löpande
  • Placering: Lund
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.