Extrajobb inom industri

Om jobbet

Om företaget

Studerar du och vill jobba extra? Eller har du redan ett jobb/eget företag men vill jobba fler timmar? Nu har du chansen att visa din potential och samla på dig nya erfarenheter. Lernia söker personer som kan jobba extra inom industriföretag i Malmö/Lund-området.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu drivna och flexibla kandidater med annan huvudsaklig sysselsättning, för extrajobb i Malmö/Lund med omnejd. Lernia Bemanning söker dig som är intresserad av att arbeta vid behov hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men med fokus inom industrin. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och engagemang.

Din bakgrund

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av till exempel studier. Du har någon form av erfarenhet från industrin, gärna inom livsmedelsindustrin. Det är meriterande med vana från att arbeta som maskinoperatör. Likaså är truckkort, körkort och tillgång till bil ett plus.

För att vara lämplig för uppdraget är det ett krav att du är studerande på minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Du måste kunna rycka in med kort varsel.

Personliga egenskaper

Du som person är mycket flexibel och anpassar dig snabbt. Du är noggrann och är mån om att göra ett riktigt gott jobb. Vi värdesätter även egenskaper så som samarbetsförmåga samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vidare bör du ha god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/visstid/Malmö-Lund-området.
Observera att du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Nilsson Sjöholm, lina.nilsson.sjoholm@lernia.se
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.