Operationsjuksköterska till Thorax i Skåne

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning dig som är anestesisjuksköterska och erfarenhet av thoraxkirurgi till Lund från 24/10 2016 till 28/2 2017
All tillgänglighet är av intresse.

Vi hjälper dig med boende och resor vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska inom verksamhetsområde thorax

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, extra sommarbonusar i form av upplevelsehelger, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson för varje konsult samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg anestesisjuksköterska med erfarenhet av thoraxanestesi

Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan jobba hela perioden. Tveka inte att höra av dig till mig på 0768-683514 så berättar jag mer!
Jobbfakta
Ort
Lund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Fredrik Nilsson, 0768-683514

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget