Inköpare? Få in en fot hos Svensk Cater!

Om jobbet

Svensk Cater söker en inköpare till en utmanande, tempofylld och utvecklande roll. Start omgående och uppdraget kommer att pågå minst 3 månader med möjlighet till förlängning. Du kanske är ny i branschen och vill bygga på din arbetslivserfarenhet eller så har du erfarenhet sen tidigare och är redo för att prova något nytt? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Svensk Caters räkning en inköpare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Caters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svensk Cater. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du arbeta med att säkerställa tillgänglighet på artikelnivå och kalkylera Svensk Caters grundpriser. Du kommer att arbeta med Svensk Caters prismodell och prisstrategi samt bruttomarginalen. Utöver det är du även delaktig i sortimentstrategin och offentliga anbudsförfrågningar.

Tjänsten passar dig som antingen är i början av din karriär som inköpare eller dig som redan har några års erfarenhet av inköp. För dig som är ny i branschen finns möjligheter att bygga på din erfarenhet och för dig som tidigare arbetat som inköpare finns möjlighet till fortsatt anställning på Svensk Cater då de på sikt söker en inköpsansvarig.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Har en utbildning inom områden såsom ekonomi, inköp, logistik eller liknande.
  • Har mycket goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du
  • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av inköp
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från företag som arbetar med livsmedel
Som person är du organiserad och strukturerad. Du tar ansvar för ditt arbete och ser vad som behöver göras. Du har ett helhetsperspektiv och är lösningsorienterad. För att lyckas i rollen har du både god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i affärssystem och har ett analytiskt angreppsätt i de uppgifter du tar dig an. Du har även med fördel ett intresse för matvaror och livsmedel, detta då Svensk Cater är ett grossistföretag inom restaurang.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Svensk Cater är en fullsortimentgrossist för uteätarmarknaden i Sverige. De har ett noga utvalt utbud av produkter på lager och de kombinerar internationella varumärken med produkter från lokala producenter. Företaget finns med en geografisk spridning på 20 orter i Sverige och är därmed nära kunderna och marknaden. De förbättrar ständigt sitt sortiment och vill vara en lokal och flexibel partner till sina kunder som ger service, mervärden och omtanke.