Matintresserad utesäljare till Svensk Cater Norrbotten

Om jobbet

Är du en utesäljare med stort intresse för mat? Svensk Cater i Luleå expanderar och utvecklar verksamheten och behöver nu förstärkning i form av ytterligare en utesäljare. Är du en person som värdesätter långvariga relationer, är målinriktad, matintresserad och trivs i ett tempofyllt arbete kan detta vara jobbet för dig! Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Luleå och Norrbotten är en region i tillväxt och Svensk Cater investerar i området och vi utvecklar vårt kunderbjudande och affärsmodell. Som en del i det arbetet bygger vi ny modern lagerenhet i Luleå, stärker vår säljorganisation och söker därför en ny medarbetare till vårt team med tillträde snarast.

De här rekryteringsprocesserna hanteras av Academic Work och Svensk Caters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som utesäljare ansvarar du för företagskontrakt samt kund- och affärsutveckling för distriktet Norrbotten med fokus Luleå med omnejd.

* Nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kundvolymer är ditt viktigaste arbetsmål.

Vi erbjuder dig en utmanande arbetsroll med väldigt tät kundkontakt och starkt relationsskapande kundförsäljning. I tjänsten ingår även tjänstebil från dag ett samt fast lönemodell.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av fältförsäljning
  • Starkt intresse för mat och restaurangverksamhet
Du ska ha hög affärskomptens och god förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du har någon försäljningsutbildning men detta är inte ett krav. Genom god samarbetsförmåga och ett självständigt sätt hittar du kreativa lösningar i ditt arbete. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med affärssystem, vi arbetar i Navision, samt kunskap i Excel. Vidare talar och skriver du flytande svenska och engelska för att underlätta kommunikationen med våra kunder.

Hos oss får du en utmanande, tempofylld och utvecklande arbetsroll.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Luleå

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Svensk Cater är ett grossistföretag med kunder inom restaurang och offentlig måltidsservice. Som en del i vår expansion i Norrbotten söker vi nu en affärskunnig, serviceinriktad, målmedveten och matintresserad utesäljare till Luleå.