Yrkeslärare i husbyggnad till Luleå gymnasieskola

Luleå kommun · Utbildning · 15 dec

Om jobbet

Vi söker en yrkeslärare för undervisning på Bygg- och anläggningsprogrammet i Luleå gymnasieskola, med inriktning husbyggnad. Teoretisk och praktisk undervisning inom inriktningen husbyggnad för i huvudsak årskurs ett och två som integreras i utbildningen. Goda yrkeskunskaper och hög social kompetens samt goda kontakter med yrkeslivet värdesätts särskilt. Mentorskap för elever i årskurs två ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Yrkeslärarutbildning och legitimation med behörighet för undervisning inom inriktningen husbyggnad. - Goda yrkeskunskaper krävs i husbyggnad - God datavana Du som inte är utbildad lärare kan komma ifråga för visstidsanställning om det saknas behöriga sökande. Du ska ha examensbevis och lärarlegitimation som visar att du är behörig att undervisa i ämnet, bifoga gärna dessa i ansökan. Du har god samarbetsförmåga och kan hålla i många frågor samtidigt. Du har förmåga till struktur och organisation. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet, 0920-453000

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Skolan i Luleå - en nationell förebild Våra ledstjärnor är: - Engagemang och arbetsglädje - Ansvar, analys och resultat - Kompetens I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de kommunala gymnasieutbildningarna med ungefär 2700 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för vidare studier, arbetsliv och samhällsliv. Luleå gymnasieby har ett bredd utbud av program och inriktningar, och erbjuder också spetsutbildningar i matematik, dans, teater och musik samt nationella idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium. Bygg- och anläggningsprogrammet, Luleå gymnasieskola ligger i kvarteret Kungsfågeln. Välkommen med din ansökan!