Extrajobba som administratör hos Kontorsgruppen AnoIT

Om jobbet

Studerar du och vill få in lite extra pengar inför våren? Kontorsgruppen AnoIT söker nu noggranna studenter som vill jobba extra som administratörer under två månader. Arbetet är flexibelt och det finns möjlighet att jobba hemifrån om så önskas. Sök redan idag! Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kontorsgruppen AnoITs räkning administratörer för att underlätta övergången mellan olika verksamhetssystem. Då ordinarie personal inte har utrymme för detta kommer din roll som administratör blir att administrera information in i det nya systemet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kontorsgruppen AnoITs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kontorsgruppen AnoIT.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta på IT-avdelningen där det i dagsläget finns 6 medarbetare. Du kommer att få en webbaserad introduktionskurs i systemet och mer information från din uppdragsgivare om dina arbetsuppgifter. Introduktionen sker på plats på arbetsplatsen men arbetet är självständigt och det kommer därför att finnas möjlighet att arbeta hemifrån. Arbetstiderna är flexibla och arbetet går därför utmärkt att kombinera med studier.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Att registrera avtal
 • Att mata in information i det nya verksamhetssystemet
 • Att kvalitetshöja och säkra kundprofiler i systemet
Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Studerar på minst 50%
 • Har goda datakunskaper
 • Har möjlighet att arbeta mellan 10-15 timmar i veckan
Som person är du

Noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att ta hänsyn till dessa. Det krävs också att du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är även ansvarstagande och tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid 2 månader
 • Placering: Luleå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Kontorsgruppen AnoIT arbetar för att företag ska kunna få en helhetslösning- där det bara finns en enda motpart, vare sig det handlar om IT-miljö, ett kontorsförråd eller påfyllning av kaffe så har du kommit rätt. Kontorsgruppen AnoIT har idag 23 anställda och levererar varor och tjänster över hela Norden men det aktiva arbetsområde är hela Norrbotten.