Fältsäljare

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du relationsskapande och har ett sinne för affärer? Trivs du i en ständigt föränderlig bransch? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en utesäljare för Luleåområdet till vår kund Svensk Cater.
Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist för uteätarmarknaden i Sverige. Vi finns på 20 orter i Sverige, och tack vare vår geografiska spridning är vi alltid nära både kunder och marknader. På varje ort finns ett noga utvalt utbud av produkter på lager.

Ett starkt, lokalt engagemang är vårt signum. Vi kombinerar den internationella marknadens starkaste varumärken med varor från lokala producenter och förbättrar ständigt vårt sortiment. Vi ska för våra kunder vara en flexibel, lokal partner som ger service, mervärden och omtanke.

Som utesäljare ansvarar du för företagskontrakt samt kund- och affärsutveckling för det distrikt du tilldelas. Nykundstagning och utveckling av befintliga kundvolymer är ditt viktigaste arbetsmål. Vi vill att du har erfarenhet av, gärna utbildning i och tycker om och kan försäljning. Gärna också mat och restaurang. Du ska ha hög affärskomptens och god förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du har någon försäljningsutbildning. Genom god samarbetsförmåga och ett självständigt sätt hittar du kreativa lösningar i ditt arbete. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med affärssystem, vi arbetar i Navision, och kunskap i Excel.

Arbetsuppgifterna innefattar främst:
  • Merförsäljning hos befintlig kund
  • Nykundsförsäljning
  • Avstämningar och lägeskontroller
  • Kundansvar
Arbetet är förlagt främst under kontorstid och du har förtroendetid. kunden tillämpar individuell lönesättning samt möjlighet till ett fördelaktigt bonussystem. Då detta är en rekrytering kommer du bli anställd direkt av Svensk cater.

Kunskaper för uppdraget

I rollen som säljare för Svenskcater krävs det att du har hög social kompetens, att du kan anpassa dig till alla sociala situationer samt att du trivs i att knyta kontakter. Det ä viktigt att du har ett professionellt bemötande och trivs att arbeta med siffror. Har du dessutom ett intresse för mat eller restaurang branschen ses det som ett plus. Körkort B är ett krav och du behöver ha kunskaper inom Excel.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka då inte, sök tjänsten idag! Tillsättning kommer ske så fort vi hittat rätt person.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!