Kundmottagare med truckkort

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker en duktig kundmottagare till en av våra kunder i Luleå för ett uthyrningsuppdrag. Arbetet är butik- och lagerarete där man servar företagets kunder.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil
Truckkort
Meriterande med traktorkort
Grundläggande nivå på datakunskaper

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet från något typ av serviceyrke sedan tidigare samt truckkörning.

Personliga egenskaper

Vi söker en social och serviceinriktad person som brinner för att ge ett bra kundbemötande. Vidare ska du vara stresstålig och ordningssam för att passa i denna tjänst. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Luleå

Tillträdesdag

Start januari 2017

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Zandelie Hällgren, 0722541723

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.