Inköpscontroller/analytiker

Om jobbet

Är du intresserad av att analysera stora mängder data för att möjliggöra förbättringar? Då är jobbet som controller med inriktning inköp något för dig. Som inköpscontroller har du en nyckelroll i vårt team och du jobbar proaktivt med ett ständigt fokus på förbättringsarbete. Du kommer att utföra inköpsanalyser och driva arbetet med att följa upp kommunens inköp. Det blir också ditt uppdrag att förvalta vårt upphandlingssystem och ingå i vårt e-handelsteam. Hos oss får du: * En arbetsplats som värdesätter medskapande. * Individuell lönesättning och kompetensutvecklingsplan * Flexibel arbetstid som bidrar till en bättre balans i livet. * Friskvårdssubvention som en del i hälsosatsningar. * Ta del av personalstiftelsens anordnade resor, aktiviteter, mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, logistik eller IT. Du har mycket goda kunskaper i ekonomi och MS Excel med ett stort intresse för IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av strategiskt inköp och/eller praktiskt arbete med e-handel. Vi söker dig som är noggrann, analytisk och strukturerad. Du är nyfiken som person, drivs av utmaningar och intresse för utveckling. Din samarbetsförmåga liksom talang för att skapa goda relationer och nätverk internt och externt blir avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen som inköpscontroller. Vi kommer att lägga stor vikt utifrån dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emma Breheim, 0920-45 31 40

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun köper årligen in varor och tjänster för ca 1,2 mdr kr. Inköpsavdelningen strävar efter att vara en ständigt utvecklande och kompetent inköpsfunktion med ansvar för helheten. Vi jobbar för hållbara och goda affärer på ett enkelt och målinriktat sätt. Vi välkomnar medskapande medarbetare med egna idéer och kreativitet som vill arbeta i ett öppet och lärande klimat.