Måltidsbiträde/lokalvård till Magnetens förskola

Om jobbet

Befattningen är i första hand som måltidsbiträde 50%, men kan utökas med 25% lokalvård om så önskas. Det innebär att du förväntas omhänderta alla uppgifter kring måltiderna (frukost, lunch och mellanmål) samt disk och andra uppgifter förekommande i ett kök. Vid utökning med 25% lokalvård innebär det att du också förväntas ta hand om/ta ansvar för lokalvården på förskolan.

Kvalifikationer
Du har en fullbordad gymnasieutbildning med inriktning mot hotell/storhushåll och restaurang. Alternativt en annan utbildning/har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du socialt kompetent, samarbetsvillig och flexibel. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Hedlund, 0920-45 52 73

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Magnetens förskola ligger i Gammelstad och inrymmer sin verksamhet i paviljonger nära Stadsöskolan, fotbollsplanerna och älven. Under vårterminen 2017 öppnar vi en tillfällig avdelning i Magnetens lokaler för att möta platsbehovet. Våra miljöer är anpassade efter barnens behov, intresse och lek. Vi ser möjligheten hos varje barn och synliggör deras tankar, idéer och teorier. Mat levereras till oss från Tunaskolan och måltidsbiträde ansvarar för upplägg, salladstillredning etc i anknytning till måltiderna.