Kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöchef

Om jobbet

Har du erfarenhet av kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete? Är du en person som ser till förbättringar och kan driva ditt eget arbete, då kommer du att trivas som vår nya KMA-Chef.


Luleå Renhållning AB är Luleå kommuns största företag i avfallsbranschen. Vår verksamhet är riktad både till hushåll och företag. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från 38 000 hushåll och 700 företag i Luleå. Totalt hanterar vi 55 000 ton avfall per år och omsätter 110 mkr. Vi är idag 70 anställda som arbetar med att skapa miljönytta för Luleås invånare.


Hur ser din arbetsdag ut?
Som KMA-Chef har du övergripande ansvar för områdena Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Du har även personalansvar för en miljöingenjör med vilken du kommer att ha ett nära samarbete.

Din uppgift blir att se till att Luleå Renhållning lever upp till ställda interna och externa krav, samt ansvara för interna och externa revisioner. Du genomför revisioner avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö, samt att du ansvarar för processkartläggning och ledningssystem. I ditt arbete ingår även att hålla dig uppdaterad gällande lagstiftning och införliva denna i verksamheten. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer att ha ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer. En stor del av arbetet rör frågor gällande miljötillstånd för Luleå Renhållnings anläggningar och inom det kommunala avfallsansvaret.

Du behöver goda insikter i standarden ISO 9001 och ISO 14001 samt goda kunskaper i arbetsmiljö och miljölagstiftning.


Vem trivs här?

Som KMA-Chef krävs ett brinnande intresse för kvalitet, miljö- och arbetsmiljö.

Vi ser att du har en civilingenjörsexamen med inriktning mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö och/eller några års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare ser vi även att du har erfarenhet av projektledning.

Samarbetsförmåga och förmåga att utveckla och underhålla goda relationer är viktiga egenskaper. Du får inte vara rädd för att driva igenom förändringar, ställa krav och följa upp att saker och ting utförs regelrätt. För att vara framgångsrik i rollen som KMA-Chef ser vi att du är öppen, tydlig och engagerad.

Vi ser också att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, samt att du har B-körkort.


Vad erbjuder vi?

Du kommer att arbeta på ett företag som andas framtidstro och som har miljö och ansvar som sin passion. Här finns möjlighet för rätt person att utvecklas.


Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida, om du redan har en profil hos Adecco loggar du in nedan med din mailadress och ditt lösenord.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Henna Carnudd på henna.carnudd@adecco.se eller 070-315 39 96

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av tester i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan senast 11 december.
Jobbfakta

Ring Henna Carnudd, 0703153996

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.