Servicetekniker sökes till Luleå

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vill du arbeta som servicetekniker i ett växande företag med mycket kundkontakt och eget ansvar? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu 1 servicetekniker till vår kund för arbete i Luleå. Vår kund är en ledande leverantör av lyftredskap och lyftanordningar. De är totalt ca 160 personer varav 90 är servicetekniker. De säljer, installerar och underhåller lyftanordningar.
Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till vår kund. För rätt person finns efter en tids uthyrning möjlighet till direktanställning hos kund.

Arbetsuppgifterna som servicetekniker är att göra en utvärdering av kundens behov och sedan serva lyftanordningar, ibland även montera ny utrustning. Kunden tillhandahåller en servicebil och ditt arbetsområde är Luleå, den kan bli aktuellt med arbete i andra städer vid behov. Arbetstider är vardagar 7-16.

Personliga egenskaper

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbete, det kan exempelvis vara som industrielektriker, hissmontör, reparatör eller liknande. Du har utbildning eller kunskaper inom el. Meriterande för tjänsten är liftkort, truckkort, heta arbeten, HLR, fallskyddsutbildning. Då arbetet ibland utförs på höga höjder eller i trånga utrymmen behöver du vara bekväm med detta. Körkort och flytande svenska samt engelska är krav för denna tjänst.

Som person är du flexibel, självständig i arbetet och van vid kundkontakt. Du är tillmötesgående och ansvarsfull.

Låter det som ett jobb för dig? Ansök med CV och personligt brev direkt eftersom vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.