Webbutvecklare sökes till isMobile!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du redo för en ny utmaning? Då är detta tjänsten för dig!
Till vår kund IsMobile söker vi nu en person med intresse för att arbeta med front-end utveckling.
IsMobile hjälper bland annat företag som har anställda som reser mycket i tjänsten, vilket innebär stor variation i tjänsten. IsMobile är verksamma på flera områden inom Europa och arbetar för ökad effektivitet samt förkortade ledtider genom att erbjuda smidiga lösningar inom webb- och mobilapplikationer.

Vi söker nu dig med ett brinnande intresse för front-end utveckling, som kan bygga webbsajter och vill arbeta med användarorienterade utmaningar.

Tjänsten är på heltid och du arbetar dagtid, vardagar. Du kommer inledningsvis att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund som har sina lokaler i Luleå centrum. Efter provanställningen finns goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund. Tillträde enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Du är utbildad dataingenjör, systemvetare eller har läst närliggande utbildning exempelvis teknisk design och har ett brinnande intresse för front-end utveckling. Javascript, html och CSS är områden du behärskar väl.

Viss erfarenhet av objektorienterad programmering är meriterande och du har ett intresse av att bygga appar. Programmeringen sker främst i Java. Erfarenhet av Angular, Jquery och Bootstrap är meriterande. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter förvärvat genom teori och praktik är detta meriterande. Det är även positivt om du har erfarenhet av att arbeta i projektform, framförallt agilt. De personliga egenskaper som värdesätts är att du är självgående, ansvarsfull och strukturerad. Du tycker om problemlösning och att få använda din kreativitet. Är du rätt person? Skicka då in en ansökan genom att klicka på länken nedan.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!