Kundservicemedarbetare

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu kundservicemedarbetare för inkommande samtal hos en av våra kunder. Du anställs av Clockwork men arbetar ute hos vår kund som har sitt kontor i centrala Piteå. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tillsvidare.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att hantera frågor gällande nya kunder, transaktioner, laddning av kort och reklamationer, främst via telefon, men även via mejl och andra kommunikationsmedel. Arbetet innebär att ge service på ett professionellt sätt och du brinner för att leverera den perfekta kundupplevelsen oavsett vilket problem kunden har.

Din profil

Vi erbjuder ett varierande arbete där du hela tiden får träffa och hjälpa människor via telefon. Arbetet innebär även att man aktivt arbetar med att hitta bästa lösningen för varje kunds behov. Vi använder oss av dator och integrerade telefonilösningar i vårt dagliga arbete så det är bra att du känner dig bekväm med detta. Till detta uppdrag söker vi dig som är duktig på att uttrycka och förmedla ett budskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du brinner för att ge service i toppklass, du har ett prestigelöst arbetssätt och trivs när du får lösa problem. Arbetet kräver att du är resultatinriktad och att du tar egna initiativ. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta. Du är mogen och trygg i dig själv och tycker om när det är mycket att göra.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Book, via tfn; 0733-51 27 47 eller Christina Karlsson, via tfn; 0733-51 27 24. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, senast 18 december via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Emelie Book, 0733-51 27 47

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se