Specialpedagog/Speciallärare 100% till Östra Skolan

Om jobbet

I tjänsten arbetar du med elever i behov av särskilt stöd i årskurs 1-3. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga lärare både på grupp- och individnivå. Du ska arbeta med att utreda och kartlägga elevers behov av särskilt stöd och upprätta och utvärdera åtgärdsprogram. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga där samverkan tillsammans med arbetslagen är en självklarhet. På Östra skolan arbetar vi utifrån ett inkluderande arbetssätt och förutsätter därför att du vill ingå i en sådan organisation. Tjänsten innebär även deltagande i skolans Likabehandlingsteam samt det Elevhälsoteam som finns i skolan.

Kvalifikationer
Ett krav för tjänsten är att du är utbildad speciallärare/specialpedagog. Vi ser att du har en relevant lärarexamen med legitimation avsedd för grundskolans tidiga år eller grundskollärarexamen 1-7. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med läs-och skriv inlärning, gärna inriktat mot barn i åldersgruppen åk 1-3. Vidare kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lärarförbundet, 0920-453284

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Östra skolan ligger belägen i centrala Luleå med alla stadens möjligheter inom gångavstånd och nära lummiga grönområden. På skolan går ca 240 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan växer och kommer att fortsätta med det några år till.