HR-ansvarig till Leos Lekland

Om jobbet

Information om uppdraget

Leo´s Lekland expanderar ytterligare och söker nu en HR-ansvarig som vill vara med att etablera och bygga upp deras HR funktion och säkerställa ett väl fungerande HR-stöd till både platschefer, driftchefer och ledning.
Leo´s Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med 33 lekland placerade i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bara under 2016 kommer åtta nya lekland att öppna och nya etableringar är ständigt på gång, målet är 50 lekland till 2019.

Som HR-ansvarig på Leo's Lekland kommer du att arbeta vid huvudkontoret i Luleå som ombesörjer hela koncernens overhead funktioner. Totalt arbetar 15 personer på huvudkontoret som ligger i centrala Luleå och totalt har Leos Lekland ca 900 medarbetare. Som HR-ansvarig är du en del av ledningsgruppen och rapporterar till vd. Dina uppgifter blir:
  • HR-stöd till chefer på alla nivåer
  • Vara delaktig i affärsutvecklingsarbetet genom att säkra att vi rekryterar rätt personal och att vi ständigt utvecklar för nya utmaningar
  • Ta fram processer för utveckling av framtida ledare som stöder vår snabba expansion
  • Förbättra och effektivisera alla processer inom Talent Management, t.ex urval
  • Stötta i rekryteringsprocesser
  • Ta fram hjälpmedel inom arbetsrätt och arbetsmiljö inom de nordiska länderna och vara företagets expert inom området
  • Ansvara för ett löneteam på 3 personer som idag hanterar löner och personalrelaterade projekt för de fyra nordiska länderna.
Kunskaper för uppdraget

Vi söker en hungrig HR person som vill utveckla och skapa en affärsrelaterad HR roll från scratch. Du måste ha arbetat på nordisk nivå tidigare och ha goda kunskaper om arbetsrättsliga frågor i samtliga nordiska länder. Du ska se HR funktionen som en viktig del i affärsutvecklingen, vara med och säkerställa en serviceinriktad kundupplevelse, vara en del av den fortsatta expansionen och ha en helhetssyn på din roll som en del av ledningsgruppen.

Du har arbetat i en HR roll tidigare, du har en universitetsutbildning inom relevant område, Vi hoppas att du har arbetat inom ett tjänsteföretag, där personalen är en viktig del av totalkonceptet.

Du är van att arbeta självständigt, tar ansvar, är strukturerad och levererar på tid. Du har ett naturligt driv och är anpassningsbar. Du har erfarenhet från att leda andra. Som medlem av ledningsgruppen i Leos Lekland blir du del av en snabbt växande koncern, där det ständigt är spännande saker på gång.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Leos Lekland. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, kontorstid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi kallar till intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Anna Dahlqvist, Kundansvarig; 072 - 551 83 95. Läs mer och ansök på www.studentconsulting.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!