Fritidspedagog till Hedskolan

Om jobbet

Tjänsten som fritidspedagog på Hedskolan innebär att arbeta i klass/elevgrupp under dagarna och på fritids under eftermiddagarna. Du kommer att ha ansvar för att bedriva fritidshemsverksamhet vilket innebär att du medverkar vid planering, utveckling samt genomförande och uppföljning av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer även att samverka i årskurs 4-6 med elever som har behov av extra stöd.

Kvalifikationer
Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet av arbete inom fritidsverksamhet och skola men stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du är självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt. Du är även bra på att samarbeta och skapa bra relationer med både barn och vuxna. Eftersom delar av tjänsten handlar om att arbeta med barn/ungdomar i behov av särskilt stöd i skolan är tidigare erfarenheter inom området starkt meriterande. Kunskaper och erfarenheter av det digitala området inom skolan är meriterande.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anders Nilsson, 0920-45 41 02

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Hedskolan är en grundskola från förskoleklass upp till år 6 med fritidshem. Skolan är belägen på Bergnäset, 3 km söder om centrala Luleå och är en liten skola i ett naturskönt område med närheten till skog, natur och vatten. Hedskolan har under en längre tid arbetat för att den digitala utvecklingen i samhället och omvärlden ska avspegla sig i skolan. Hos oss har alla elever i 4-6 en I-pad i skolarbetet. Elevernas nyfikenhet och lust att lära tillsammans med personalens engagemang och kunskap gör att vi kan nå mycket goda resultat. Målet är att tillsammans, hjälpa varje enskild elev att utforska, utveckla och utforma sitt lärande.