Förskoleklasslärare till Ängskolan

Luleå kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Som lärare i förskoleklass kommer du att arbeta i ett arbetslag som består av fritidspedagoger och förskoleklasslärare som tillsammans ansvarar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten. I rollen som förskoleklasslärare kommer du tillsammans med arbetslaget arbeta nära elever och föräldrar för att skapa en trygg skoldag. Vi söker nu en engagerad och positiv lärare till vår förskoleklassverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har lärare/förskollärarexamen och är behörig att undervisa i förskoleklass. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Vi ser också att Du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Göran Rönnbäck, 0920-454287

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Ängskolan är belägen på Hertsön och omgiven av en fantastisk utemiljö. Här går barnen i skola från förskoleklass till år sex. Skolan har 235 elever. Vår verksamhet bildar en helhet där målsättningen är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. Vi tycker att lärande sker i samspel med varandra, därför vill vi att klimatet på skolan ska präglas av öppenhet så att alla vågar och vill vara delaktiga. Trygghet och lärande är två nyckelord i vår verksamhet. Våra fritidhemssavdelningar erbjuder en lustfylld verksamhet där innehållet är anpassat efter barnens ålder. På Ängskolan arbetar vi för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, både nu och i framtiden.