Extrajobb inom snöskottning

StudentConsulting · Övrigt · 23 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Bor du i Luleå, är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Söker du extraarbete över vintern, då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu för kunds räkning åtta stycken snöskottare för extraarbete i Luleå.
Arbetsuppgifterna innebär sopning, snöskottning/snöröjning etc. Arbetsdagarna är både vardagar och helger, ca kl 07-17. Hur mycket arbete det blir beror på väderleken. Arbetet sker främst under helger men det förekommer även pass under veckodagarna. Du kommer att arbeta ute hos kund men vara anställd av StudentConsulting. Uppdragets start och längd beror på klimatet men det beräknas starta i början av december och pågå löpande under vintern.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Då arbetet innebär att du kan komma att bli inringd med kort varsel söker vi en flexibel person. Du bör trivas med ett utomhusjobb under kalla månader samt ett rörligt jobb då arbetet är fysiskt krävande. Som person är du noggrann och pålitlig. Du ska även ha körkort, och gärna vara bosatt i Luleå, då detta är din placeringsort. Stämmer ovanstående in på dig? Ansök via vår hemsida. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!