Lärare i ma/so/sv/eng till Ängsskolan

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6. Du samverkar i första hand med mellanstadiets arbetslag och elevhälsan. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i matematik, svenska, samhällsorienterande ämnen samt engelska. Du är flexibel, har ett gott bemötande och tycker att samarbete är viktigt.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Göran Rönnbäck, 0920-454287

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Ängskolan är belägen på Hertsön och omgiven av en fantastisk utemiljö. Här går barnen i skola från förskoleklass till år sex. Skolan har 235 elever. Vår verksamhet bildar en helhet där målsättningen är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. Vi tycker att lärande sker i samspel med varandra, därför vill vi att klimatet på skolan ska präglas av öppenhet så att alla vågar och vill vara delaktiga. Trygghet och lärande är två nyckelord i vår verksamhet. Våra fritidhemssavdelningar erbjuder en lustfylld verksamhet där innehållet är anpassat efter barnens ålder. På Ängskolan arbetar vi för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, både nu och i framtiden.